🇬🇷  🇪🇸  🇬🇧

Ψάχνεις νέους πελάτες και καλύτερες πωλήσεις;

Βάζω την επιχείρησή σου στο internet σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Εδώ θα σου μιλήσω ευθέως και ωμά . Αν χρειάζεσαι λοιπόν μια δικαιολογία για να συνεχίσεις όπως είσαι μη αναλάμβάνοντας δράση, στο κάνω εύκολο, μπορείς να πεις ότι δεν σου άρεσε το στυλ μου και τέλος.

Αλλά αν θέλεις πραγματικά να επωφεληθείς από την ύπαρξη της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο αυξάνοντας την κερδοφόρα , είσαι στο σωστό μέρος . Δεν χρειάζεται να σκίζεσαι, πρέπει να ψηφιοποιήσεις την επιχείρησή σου. Τελεία και παύλα!

aa-technical-support.png

Κάτι μου λέει ότι...

faq-5-3-bulb.png

Θα ήθελες να αυξηθούν οι πωλήσεις σου

τόσο όσο έχει αυξηθεί η βενζίνη τον τελευταίο καιρό; 😰

faq-5-3-bulb.png

Βλέπεις πολλοί να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που προσφέρει το διαδίκτυο

αλλά φοβάσαι μη σπαταλήσεις τα χρήματά σου σε πράγματα που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις καν πώς λειτουργούν. Πώς τα κατάφεραν οι κερατάδες;

faq-5-3-bulb.png

Αντί για ιδιοκτήτη επιχείρησης μοιάζεις πιο πολύ με "διαπραγματευτή"

και έχεις βαρεθεί οι πελάτες να σου κάνουν παζάρια στις τιμές μη εκτιμώντας αυτό που κάνεις.

faq-5-3-bulb.png

Κάθε μήνα κάνεις αγώνα δρόμου να καλύψεις έξοδα, πληρωμή φόρών και υπαλλήλων

για φαντάσου να κάλυπτες όλα τα έξοδά σου από την πρώτη εβδομάδα...

faq-5-3-bulb.png

Ψήνεσαι να επεκτείνεις και να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;

αλλά με αυτά και με αυτά δεν έχεις την πολυτέλεια να επενδύσεις περισσότερα. Και αν μπορούσες να κάνεις μεγάλα όνειρα τί θα ονειρευόσουν;

faq-5-3-bulb.png

Would you like your sales to increase?
Would you like to expand and grow your business?

No monetizas lo que realmente deberías...porque dedicas miles de horas a tu proyecto pero no consigues transformar tus visitas en ventas. No monetizas lo que realmente deberías...porque no posees conocimientos en diseño web y diseño gráfico. No consigues hacer que tu mensaje cale en tu audiencia de forma visual e intuitiva...aunque tus ideas de negocio son buenas.Los objetivos que te planteaste al inicio de tu proyecto no han dado sus fruto...no has logrado explotar todas tus ideas con solvencia. Te gustaría encargar la fase de creación de tu web a un profesional... pero los precios del mercado no se ajustan a tu bolsillo.

Είμαι ο Γιώργος και μπορώ να σε βοηθήσω

να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο ίντερνετ χωρίς να την πατήσεις ή να πετάξεις τα λεφτά σου σε βλακείες που δεν έχουν αποτέλεσμα.

bb-responsive-design.png

Πώς μια επαγγελματική ιστοσελίδα με ισχυρό web design μπορεί να δώσει ώθηση στην επιχείρησή σου;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το να έχει έναν ιστότοπο η επιχείρησή σου θα είναι επωφελές για εσένα και την τσέπη σου! 🤑 Δεν θέλω να σε κουράσω με μια ατελείωτη λίστα, αλλά θέλω να σου τονίσω μερικά σημεία:

number-1.png

Θα σε βρίσκουν πανεύκολα

Σκέψου το λίγο. Τι κάνεις πριν αγοράσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που δεν γνωρίζεις; Σίγουρα απάντησες «το Γκουγκλάρω» ή «ψάχνω στο ίντερνετ». Γιατί λοιπόν πιστεύεις ότι οι πιθανοί πελάτες σου δεν κάνουν το ίδιο; Η ορατότητα είναι το κλειδί. Πώς περιμένεις να αγοράσουν απο εσένα αν δεν ξέρουν ότι υπρχεις; Ξέρω, είναι προφανές, ωστόσο εσύ είσαι αυτός που δεν έχεις ακόμα σωστή ιστοσελίδα (χαλάρωσε, πλάκα κάνω… 😜)

number-2.png

Δίνεις μια πιο επαγγελματική εικόνα

Μια ιστοσελίδα είναι το νέο ισοδύναμο της παλιάς επαγγελματικής κάρτας. Εκτός του ότι περιλαμβάνει τα τυπικά βασικά δεδομένα, σου δίνει την ευκαιρία να επισημάνεις τα δυνατά σημεία της επιχείρησής σου, μεταφέροντας τη σωστή εικόνα στους πιθανούς πελάτες σου. Προφανώς αυτό δεν συμβαίνει ως δια μαγείας, είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε τις σωστές τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ που ήδη γνωρίζουμε ότι πετυχαίνουν. Αλλά μην ανησυχείς, άσ' το πάνω μου. 😉

number-3.png

Μπορείς να κερδίζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι

Ναι καλά το διαβάζεις! Και θα σου πώ γιατί; Ένας ιστότοπος λειτουργεί συνεχώς και μπορεί να σε βοηθήσει να πουλήσεις ή να απαντήσεις σε ερωτήσεις των πελατών σου, ανεξάρτητα από το αν η επιχείρησή σου είναι ανοιχτή ή όχι. Σου επιτρέπει κυριολεκτικά να βγάζεις χρήματα ενώ κοιμάσαι και με συστήματα που λειτουργούν αυτόματα. Άπαιχτο, ε;

number-4.png

Θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο (και πονοκεφάλους)

Είναι σαν να σε ακούω να παραπονιέσαι πάντα ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος... Η ύπαρξη μιας επαγγελματικά σχεδιασμένης ιστοσελίδας σου εξοικονομεί χρόνο τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα αφού, όπως σου είπα ήδη, θα μπορείς να εφαρμόσετε αυτοματοποιημένα συστήματα που κάνουν μέρος της δουλειάς για εσένα. Δεν θα εξοικονομείς μόνο χρόνο και χρήματα, αλλά και ηρεμία🙌🙏🏻

number-5.png

Θα προσεγγίσεις περισσότερους δυνητικούς πελάτες πιο φθηνά

Μπορείς να το κάνετε αυτό με διαφημίσεις στο Διαδίκτυο. Δώσε βάση εδώ! Η διαδικτυακή διαφήμιση είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο , αν και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ολοένα και πιο συγκεκριμένη και ως εκ τούτου πιο δύσκολα διαχειρίσημη. Ακούω συνεχώς τους πελάτες μου να παραπονιούνται ότι "οι διαδικτυακές διαφημίσεις δεν λειτουργούν", όταν η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν ξέρουν πώς να τις χρησιμοποιήσουν σωστά. Τόσο απλά!

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου

Αν πάλι δεν διαθέτεις ιστοσελίδα, αυτό το σημείο δεν σας πολυαπασχολεί μιας και είναι ένα επόμενο βήμα για να έχεις σωστή παρουσία στο διαδίκτυο.
Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι για να πας την επιχείρησή σου σε άλλο επίπεδο, δηλαδή οι μέτριες πωλήσεις σου, να γίνουν νούμερα στο Θεό, είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις μια καλή ψηφιακή στρατηγική και αυτό ανεξάρτητα από τον κλάδο στο οποίο βρίσκεσαι. Θα προχωρήσουμε εν μέρει, όμως είναι σημαντικό να γνωρίζεις πόσο σημαντικές μπορεί να είναι οι διαφημίσεις για το μέλλον της επιχείρησής σου!

Si quieres saber más sobre cómo podemos implementar anuncios que posicionen tu negocio puedes hacer click aquí

Χρειάζεσαι μια ιστοσελίδα γρήγορη, λειτουργική και δυνατό web design

και τα χρειάζεσαι ΧΘΕΣ!

Γεια χαρά!

Είμαι ο Γιώργος Χαλάτσας και είμαι ψηφιακός νομάδας.
Οι φίλοι μου στην Ισπανία με φωνάζουν «Griego»!

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα, πώς να μην το φανταστείς; Είχα αυτό που λένε «κανονική ζωή», μια δουλειά πλήρους απασχόλησης που ήταν αρκετή για να ζήσω από μέρα σε μέρα, περιμένοντας κάθε Σαββατοκύριακο για να επαναλάβω τον ίδιο κύκλο και ούτω καθ’εξής…

Όταν ξέσπασε η κρίση του 2008, μπόρεσα να κρατήσω τη δουλειά μου, αλλά με μείωση μισθού. Τί προτώτυπο, ε; Βασικά δούλευα το ίδιο για λιγότερα και όπως μπορείς να φανταστείτε ζούσα από μέρα σε μέρα. Είχα ένα τρελό όνειρο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου, να ζω ταξιδεύοντας, αλλά εκείνη την εποχή ήταν ένα άπιαστο όνειρο.

Ήξερα ότι υπήρχαν άλλες εναλλακτικές αλλά ο φόβος «μην κάνω λάθος» και φύγω από τη βολή μου, με παρέλυε. Έτσι πέρασαν 10 χρόνια… (το ξέρω είναι τρελό) μέχρι που ήρθε μια νέα κρίση στην ζωή μου, αυτή τη φορά με την σχέση, με χώρισε. (Μην ανησυχείς, αυτή δεν είναι από αυτές τις μελοδραματικές ιστορίες) 🤣

Θα σου πω μόνο ότι μετά το τέλος μιας σχέσης 8 και πλέον χρόνων, έμεινα μπακούρι και άδειος. Αυτή η κατάσταση ήταν πολύ έντονη γιατί μαζί με όλες τις προηγούμενες απογοητεύσεις που συσσωρεύτηκαν τόσο καιρό, σχημάτισε μια τέλεια καταιγίδα που ανέτρεψε τη ζωή μου. Τίποτα δεν είχε νόημα, αλλά αντί να αρχίσω να γκρινιάζω και να χαραμίσω άλλη μια δεκαετία, αποφάσισα να αναλάβω δράση. Αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω όλα αυτά ως ώθηση για τη νέα μου ζωή.

Το 2018 μετανάστευσα στην Ισπανία. Χωρίς να μιλάω τη γλώσσα ή να έχω δουλειά, ξεκίνησα από το μηδέν σε μια νέα χώρα με τις λίγες οικονομίες που είχα, γνωρίζοντας ότι αν ήθελα διαφορετικά αποτελέσματα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο .

Λίγο αφότου έφτασα εδώ άρχισα να κάνω τα πράγματα να συμβαίνουν, παίρνοντας στην κυριολεξία την τύχη στα χερια μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έπιασα μια δουλειά που μου επέτρεπε να αποταμίευω και σχεδόν χωρίς να το καταλάβω έγιναν τα ισπανικά, η καθημερινή μου γλώσσα.

Η επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων με παρακίνησε να πάω για περισσότερα και άρχισα να σκέφτομαι πώς να κάνω πραγματικότητα αυτό το παλιό όνειρο να ζω ταξιδεύοντας σε τροχόσπιτο. Ήξερα ότι είχα την ικανότητα, αλλά πώς θα το έκανα πράξη;

Σε αυτό το σημείο ήξερα ότι έπρεπε να ψηφιοποιήσω το επάγγελμά μου, ώστε να βάλω την επιχείρησή μου στο σακίδιο μου και να την πάω όπου κι αν πάω. Ήταν τότε που άρχισα να μαθαίνω ψηφιακό μάρκετινγκ , γνωρίζοντας τις ευκαιρίες που έχουν να προσφέρουν τα διαδικτυακά εργαλεία.

Εκπαιδεύτηκα στο Web Design, χρηματοοικονομικά και επενδύσεις. Άρχισα να εργάζομαι στο διαδίκτυο σχεδιάζοντας ιστοσελίδες (με WordPress) για πελάτες που κατανοούν τη σημασία του διαδικτύου και θέλουν να ψηφιοποιηθούν και  θα μπορούσα να πω ότι γνωρίζεις ήδη την υπόλοιπη ιστορία…

Καλά τα λες, αλλά γιατί μου τα λές όλα αυτά ¨Νόμαδα";

Δεν με έπιασε το μελόδραμα.
Σου το λέω για να με γνωρίσεις αλλά και για να γνωρίζεις ότι καταλαβαίνω την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα που ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε αλλά αυτός ο κωλοφόβος μας εμποδίζει να προχωρήσουμε.
Αλήθεια τώρα, Σκέφτεσαι πραγματικά να συνεχίσεις στην ίδια κατάσταση τα επόμενα 10 χρόνια; Σε διαβεβαιώνω ότι η πορεία προς τους στόχους μου δεν ήταν εύκολη, αλλά άξιζε τον κόπο.

Σε ενθαρρύνω λοιπόν να κάνεις το βήμα, μεταφέροντας την επιχείρησή σου στον διαδικτυακό κόσμο, ξεκινώντας από τον ακρογωνιαίο λίθο αυτού του νέου σταδίου, που είναι ο ιστότοπός σου. Και μην ανησυχείς, θα είμαι μαζί σου για να αποφύγεις τα τυπικά λάθη που κάνουν οι αρχάριοι σε πράγματα άχρηστα που στην τελική σε κάνουν να σπαταλάς χρήματα.

Όλα όσα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας σήμερα προέρχονται από 5 θεμελιώδεις αξίες:
number-1.png
ΕΥΤΥΧΙΑ

Τίποτα καλύτερο από το να είσαι χαρούμενος. Νιώθεις ότι σου λείπει κάτι για να νιώσεις ευτυχισμένος; «Αν αναζητάς διαφορετικά αποτελέσματα, μην κάνεις πάντα το ίδιο» (Einstein)

number-2.png
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

Θα έχεις πάντα κάποιον που θα σου λέει ότι «δεν μπορείς να πετύχεις κάτι» μέχρι να σε δει να το πετυχαίνεις. «Το πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι ότι οι ανόητοι είναι ασφαλείς και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες» (B.Russel)

number-3.png
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Οι μεγάλες περιουσίες δημιουργούνται από εκείνους που έχουν τον έλεγχο των χρημάτων τους. Θα πετύχεις εξαιρετικά πράγματα στο βαθμό που κάνεις πράγματα ασυνήθιστα.

number-4.png
ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Οι καλύτερες επενδύσεις σου είναι αυτές που μεταμορφώνουν την αισιοδοξία σε ρεαλισμό. «Δεν μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, αλλά στην αναζήτηση να γίνουμε καλύτεροι» (Αριστοτέλης)

number-5.png
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το να αποφασίζεις είναι πράξη ελευθερίας. Νομίζω ότι το να καθορίσεις πού, πότε και πόσο εργάζεσαι είναι αναγκαιότητα, όπως και ο ελεύθερος χρόνος σου.

END.jpeg
Χάρη στη Σχολή Ψηφιακών Νομάδων E.N.D. κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρό μου να γίνω παγκόσμιος ταξιδιώτης.

Δηλαδή εσένα τί σου λείπει...
bb-best-seller.png

Web Design και επαγγελματική ιστοσελίδα,
ON-LINE σε λιγότερο από μία εβδομάδα!

Τί περιλαμβάνει η υπηρεσία Web Design (σχεδιασμός ιστοσελίδας);

bb-website.png

Εγκατάσταση και διαμόρφωση WordPress

Αυτό θα βάλει σε λειτουργία τον ιστότοπό σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο!

bb-security-system.png

Προστασία αντι-spam

Αποτρέπει το γέμισμα του ιστοτόπου σου με ενοχλητικά σχόλια και ανεπιθύμητα μηνύματα.

bb-delivery-box.png

Εγκατάσταση και προσαρμογή προτύπου

Για όλες και κάθε μία από τις θεμελιώδεις σελίδες. Αυτό θα χαρακτήρα, εξατομίκευση και μοναδικότητα στον ιστότοπό σου.

bb-web.png

Παρουσίαση κειμένων, εικονιδίων, εικόνων και βίντεο

Σε κάθε μία από τις σελίδες του ιστότοπού σου. Εννοείται ότι δεν θα συντάξω εγώ τα άρθρα και κείμενα της σελίδας.

bb-file-transfer.png

Ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Αυτοματοποιημένη και πλήρης προστασία. Προβλέπουμε το πρόβλημα για να αποφύγουμε εκπλήξεις και να τις αποτρέψουμε.

bb-global-search.png

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας και SEO

Για να αυξήσουμε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σου και να βελτιώσουμε τη θέση κατάταξής, κάνοντάς το πιο εύκολο να σε βρουν.

bb-responsive-design.png

Προσαρμογή του ιστότοπού σου για κινητά και tablet

Όπως γνωρίζεiς, όταν ψάχνουμε κάτι, το κινητό είναι το πρώτο πράγμα που έχουμε στο χέρι. Αυτός είναι και ο λόγος που η προσαρμοστικότητα για κινητές συσκευές είναι βασική.

aa-technical-support.png

Υποστήριξη μέσω email

Για 15 ημέρες θα έχεις υποστήριξή, για να επιλύσουμε τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να προκύψουν.

bb-stock-market.png

Ρύθμιση των λογαριασμών σου Google Analytics και Metricool

Τα δύο πιο βασικά εργαλεία για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή σημαντικές πληροφορίες για το κοινό σου, που θα σου επιτρέψουν το να προσεγγίσεις εύκολα, κατά τη χρήση διαφημίσεων.

bb-workflow.png

Εγκατάσταση κουμπιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Νομίζω ότι πλέον γνωρίζεις πόσο σημαντικά είναι τα social media. Θα διευκολύνουμε τους πελάτες σου να σε ακολουθούν και να μοιράζονται το περιεχόμενό της σελίδας σου.

bb-file-protection.png

Εφαρμογή όλων των νομικών κειμένων

Πρέπει να είναι το πιο βαρετό και κουραστικό, αλλά πολύ σημαντικό να είναι όλα σε τάξη: Τα cookies, η πολιτική απορρήτου, η νομική ειδοποίηση, είναι οι σελίδες νομιμότητας που βάσει νόμου δεν μπορούν να λείπουν από τον ιστότοπό σου.

bb-database.png

Παράδοση σε μόλις 6 ημέρες

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα έχεις web design και ιστοσελίδα έτοιμα, για να αρχίσεις το συντομότερο δυνατό. Και το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα!

bb-web-hosting.png

Creación y subida de videos en tu pagina

Hasta 3 cortos vídeos básicos de proyectos de tu trabajo que has hecho y te interesa enseñar.

bb-web-hosting.png

Entrega de videotutorial

Videotutorial con el objetivo de que puedas mantener actualizada tu web con facilidad.

bb-web-hosting.png

Personalización de tu web a tu gusto

A través de tus colores y fuentes favoritas, porque la imagen es muy importante!

bb-web-hosting.png

Aplicación de cambios básicos en el diseño

Cambios básicos en el diseño en función de tus gustos y necesidades para que a partir de ellos puedas terminar de pulir la apariencia visual de tu web.

bb-web-hosting.png

Formularios

Configuración y diseño de hasta 3 tipos de formularios de suscripción con Thrive Leads.

bb-web-hosting.png

e-mail Marketing

Integración de tu herramienta de email marketing (Mailchimp o Active Campaign) en tus formularios.

bb-web-hosting.png

Tu web de http a https

Migración de tu web de http a https así como de todos los cambios necesarios de forma que mejore el posicionamiento de tu web.

ΔΩΡΟ

Αυτή τη στιγμή μαζί με το web design παρέχω αυτές τις υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.
Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι έτσι, αλλά εκμεταλλεύσου τα όσο μπορείς.

bb-web-hosting.png

Το Domain σου για ένα χρόνο ΔΩΡΕΑΝ

Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η μοναδική σου διεύθυνση στο διαδίκτυο, (το www…) μαζί με έναν επαγγελματικό λογαριασμό email.

bb-care.png

Επιπλέον χρόνος υποστήριξης

Εάν αναλάβεις δράση τώρα, θα λάβεις επίσης παράταση υποστήριξης για άλλες 15 ημέρες. Δηλαδή, την υποστήριξή μου μέσω email για την επίλυση τυχόν αμφιβολιών που μπορεί να προκύψουν για έναν ολόκληρο μήνα.

bb-3d-glasses.png

Μάθε να επεξεργάζεσαι τη σελίδα σου

Μην ανησυχείτε, με τη βοήθειά μου θα μπορείς να προσθέσεις ή να αλλάξεις πληροφορίες στον ιστότοπό σου με πολύ απλό τρόπο. Σου παρέχω μια εκπαίδευση βιντεοκλήσης 45', όπου σε διδάσκω πώς να επεξεργάζεσαι εύκολα οτιδήποτε στον ιστότοπό σου, απαντώντας τυχόν ερωτήσεις σου. Θα λάβεις επίσης σε video την εγγραφή της βίντεοκλήσης Skype, ώστε να έχεις πρόσβαση όποτε το χρειάζεσαι. (Χρήσιμο, ε;)

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα...

Όπως σου έχω ήδη αναφέρει για τη σημασία της ύπαρξης μιας στρατηγικής διαφήμισης που αυξάνει τις πωλήσεις σου, δεν θέλω να σε αφήσω χωρίς αυτό το θεμελιώδες σκέλος.

Αποφάσισα λοιπόν να σου κάνω ΔΩΡΟ την πρώτη σου διαφημιστική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 🙌⚡️.
Αυτή είναι μια υπηρεσία αξίας €97+ ΦΠΑ , αλλά επειδή με εμπιστεύτηκες στο να σχεδιάσω τον ιστότοπό σου, θα την συμπεριλάβω δωρεάν εάν το αποφασίσεις πριν από τον Σεπτέμβριο!

ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ. "ΔΩΡΕΑΝ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΑ"!

Στην πραγματικότητα, σχεδιάζοντας μια στρατηγική που στοχεύει να σαγηνεύσει τον πελάτη σου, μπορούμε να επιτύχουμε αξιοσημέιωτα αποτελέσματα, χάρη στα κοινωνικά δίκτυα. Οι διαφημίσεις είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που θα σηματοδοτήσει το πριν και το μετά για την επιχείρησή σου.

Τί δεν περιλαμβάνει αυτή η υπηρεσία;

x-geography.png

Hosting

Για την εγκατάσταση της ιστοσελίδα σου, χρειάζεται προηγουμένως να έχεις πραγματοποιήσει αγορά Hosting. Αν δεν τα καταφέρνεις, αναλαμβάνω τη διαδικασία αγοράς του Host, συν τη δημιουργία επαγγελματικού λογαριασμού mail για λογαριασμό σου, χωρίς επιπλέον κόστος. Έχεις στη διάθεσή σου έκπτωση 20% με Raiola και 20% με Webempressa (οι αγαπημένοι μου Hosts καθώς και των πελατών μου).

x-search.png

Δημιουργία και διαμόρφωση εξωτερικών λογαριασμών

Παρ'ότι θα ενσωματώσω τους βασικούς λογαριασμούς σου στα κοινωνικά δίκτυα και άλλους επίσης (όπως το mail) στον ιστότοπό σου, είναι απαραίτητο να έχουν δημιουργηθεί προηγουμένως από εσένα, καθώς πρόκειται για προσωπικούς λογαριασμούς με ιδιωτικά κλειδιά.

unnamed-file-2.png

Εξατομικευμένη προσαρμογή

Η υπηρεσία δεν παρέχει έναν εντελώς εξατομικευμένο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου μέσω πιο σύνθετων στοιχείων που περιλαμβάνουν την προσθήκη κώδικα.

bb-wet-floor.png

Μόνιμη επίλυση αποριών

Φυσικά και θα είμαι δίπλα σου για τις αμφιβολίες που έχεις στη χρήση και εφαρμογή του site σου. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω συμπεριλάβει την υπηρεσία υποστήριξης που ανέφερα προηγουμένως. Αλλά όπως θα καταλαβαίνεις το διάστημα είναι συγκεκριμένο όπως και η διάρκεια υποστήριξης.
Μετά από αυτό το διάστημα, δεν θα είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω και να επιλύσω πιθανές αμφιβολίες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ως μέρος της χρήσης του ιστότοπού σου. Τα καλά νέα είναι ότι εάν το χρειάζεσαι, μπορείς να επιλέξεις την ετήσια υπηρεσία υποστήριξης και συντήρησης όπου θα είμαι παρόν για να βασιστείς, κατά την παρουσία οποιουδήποτε προβλήματος.

Επειδή με εμπιστεύτηκες, θα έχεις έκπτωση 40% στην υποστήριξη, για τους πρώτους 12 μήνες, εάν επιλέξεις μαζί με την υπηρεσία web design ή εντός των πρώτων 15 ημερών, την ετήσια υπηρεσία υποστήριξης και συντήρησης.

bb-consultant.png

Οι πελάτες (και η δουλειά) μου, μιλάνε για μένα...

David Silva Camafeita

Web Design & SEO • caravaningbarbanza.com

"Ήξερα ότι οι πελάτες μου δεν με γνώριζαν λόγω της ιστοσελίδας μου. Σήμερα μπορώ να καυχηθώ ότι έχω πολλούς περισσότερους πελάτες που με γνωρίζουν λόγω της δουλειάς που κάνουμε μέσω της ιστοσελίδας μου."

Alfonso Gervas

Web Design • learninglanguagesweb.com

"Συνάντησα τον Γιώργο, χάρη στον οποίο, μέσα σε 6 ημέρες είχα έτοιμη ιστοσελίδα, για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος, που με βοήθησε να φτάσω σε περισσότερους πελάτες!"

Η υπηρεσία μου Web Design

bb-close.png

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για εσένα αν:

✘ Περιμένεις μαγικά αποτελέσματα μέσα σε μια νύχτα.

✘ Προτιμάς να συνεχίσεις να παραπονιέσαι για την έλλειψη πωλήσεων αντί να δοκιμάσεις νέες τακτικές που επεκτείνουν την επιχείρησή σου.

✘ Θέλεις έναν ιστότοπο μόνο και μόνο επειδή "πρέπει να έχεις έναν", αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να δημιουργήσεις μια διαδικτυακή στρατηγική.

✘ Πιστεύετε ότι ο μόνος τρόπος για να κάνεις δουλειές είναι πρόσωπο με πρόσωπο και δεν χρειάζεται να αυξήσεις το χαρτοφυλάκιο των πελατών σας.

✘ Αυτό το "διαβολεμένο ίντερνετ" δεν είναι για εσένα ή την επιχείρησή σου.

bb-tick.png

ωστόσο ΕΙΝΑΙ για εσένα αν:

✔︎ Ψάχνεις να αυξήσεις την προβολή της επιχείρησής σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις.

✔︎ Καταλαβαίνεις τη μεγάλη δύναμη του διαδικτύου και θέλεις να επωφεληθείς από αυτό μέσω ενός ειδικού που θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα.

✔︎ Θέλεις να μπείς στον διαδικτυακό κόσμο χωρίς να κάνεις τα κλασικά λάθη των αρχαρίων ή να πετάξεις χρήματα σε πράγματα που δεν λειτουργούν πλέον.

✔︎ Θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χρόνο σου και να αυτοματοποιήσεις μέρος των πωλήσεών σου.

✔︎ Ψάχνεις πως η επιχείρησή σου θα πάψει να είναι συνώνυμη με προβλήματα και ανησυχίες προσφέροντάς σου ηρεμία.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ;

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα
2. Αναλύω τις απαντήσεις σου
3. Επικοινωνώ μαζί σου εντός 48 ωρών
Η επαγγελματική σου ιστοσελίδα ON-LINE σε λιγότερο από μία εβδομάδα

Βασίσου πάνω μου!

bb-faq.png

Έχεις απορίες;

Δράττομαι της ευκαιρίας να σου απαντήσω μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις.

bb-id.png

Σε ποιόν θα ανήκει ο ιστότοπός μου;

Εσύ θα είσαι ο κάτοχος του ιστοτόπου σου, Host, και των αδειών χρήσης οποιασδήποτε εικόνας στην σελίδα σου. Θα έχεις πρόσβαση σε όλα ανά πάσα στιγμή.

bb-color-palette.png

Θα μπορώ να επεξεργαστώ εύκολα την ιστοσελίδα μου;

Εάν το επιθυμείς, μπορούμε να κάνουμε μια εκπαιδευτική βίντεο κλήση 45', όπου σου διδάσκω πώς να επεξεργάζεσαι εύκολα το web design και οτιδήποτε άλλο στον ιστότοπο σου και απαντώ σε τυχόν ερωτήσεις σου. Επιπλέον θα καταγράψω την εκπαίδευση αυτή για να την έχεις πάντα στη διάθεση σου. Η βασική μου ιδέα είναι να μην εξαρτάσαι από κανέναν και να μην χρειάζεται να πληρώσεις για κάθε τροποποίηση που χρειάζεσαι στο μέλλον. Θα είναι πραγματικά πολύ εύκολο, να μπορείς να επεξεργαστείς οτιδήποτε στον ιστότοπό σου.

bb-algorithm.png

Τί γίνεται αν δεν έχω Domain και Hosting?

Λάβε υπόψιν ότι το κόστος ενός καλού Host κυμαίνεται μεταξύ 90€ και130€/έτος. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, μπορώ να αναλάβω εξ' ολόκλήρου τη διαδικασία αγοράς Domain, Host & δημιουργία ενός επαγγελματικού e-mail για λογαριασμό σου, με το όνομα της επιχείτρησής σου.

bb-javascript.png

Σε ποιό σύστημα θα δημιουργήσεις την ιστοσελίδα μου;

Όλες οι ιστοσελίδες μου είναι φτιαγμένες με WordPress, την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου στον πλανήτη και - κατά τη γνώμη μου - αυτή που προσφέρει τις καλύτερες ευκαιρίες. Επιπλέον, ενσωματώνω δωρεάν όλα τα απαραίτητα πρόσθετα (plug-ins) όπως GeneratePress, Elementor κ.λπ.

faq-1-2-deal.png

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσει το σχέδιο ή θέλω να κάνω αλλαγές;

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας της σελίδας σου, θα είμαι σε μόνιμη επικοινωνία μαζί σου για να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες σου. Έτσι θα μπορέσω να σου προτείνω την καταλληλότερη λύση και θα φροντίσω να μείνεις ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα!
Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βελτιώσεις την επαγγελματική σου παρουσία και τη θέση σου στο διαδίκτυο με ένα ισχυρό web design.

bb-dollar.png

Πως γίνεται η πληρωμή για την υπηρεσία;

Η διαδικασία σχεδιασμού της ιστοσελίδας σου ξεκινά με την πληρωμή του 50% του συνολικού κόστους. Το υπόλοιπο 50% καταβάλλεται μόλις όλα είναι έτοιμα και συμφωνήσεις με το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείς να κάνεις πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα, ή Crypto.

faq-2-1-clock.png

Σε πόσο χρόνο θα είναι το web design έτοιμο και η ιστοσελίδα μου online;

6 ημέρες από τη στιγμή που μου παρέχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι.

bb-storyboard.png

Ποιος φροντίζει για τα κείμενα και τις εικόνες;

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την εισαγωγή του περιεχομένου που μου παρέχεις. Χρησιμοποιώ επαγγελματικά εργαλεία και έτσι έχω στη διάθεσή μου μια "τράπεζα εικόνων" με απεριόριστες λήψεις άνευ δικαιωμάτων. Η ιδέα είναι όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπό σου να είναι της υψηλότερης δυνατής ποιότητας.

faq-4-3-global-economy.png

Προσφέρεις υπηρεσία συντήρησης ιστοσελίδας;

Φυσικά! Όπως όλα σε αυτή τη ζωή, έτσι και ένας ιστότοπος απαιτεί συντήρηση ώστε όλα να είναι σε καλή κατάσταση και η ιστοσελίδα σου να λειτουργεί πάντα ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο.

faq-2-2-global-network.png

Η συντήρηση περιλαμβάνεται στην υπηρεσία σου;

Η υπηρεσία συντήρησης web έχει επιπλέον κόστος 60€ (+ΦΠΑ) το μήνα. Περιλαμβάνει: Επίλυση περιστατικών και Ενημέρωση πρόσθετων (plug-ins) και WordPress για να διατηρείται η σελίδα σε βέλτιστες συνθήκες λειτουργικότητας και ασφάλειας.
Τα καλά νέα είναι ότι εάν επιλέξεις να συμπεριλάβεις αυτήν την υπηρεσία κατά την ανάθεση του Web Design της σελίδας σου, θα συμπεριλάβω ένα μπόνους έκπτωσης 40% για τους πρώτους 12 μήνες.

bb-crime-file.png

Πώς μπορώ να ξέρω ότι μόλις πληρώσω θα λάβω αυτό που περιμένω;

Η εργασία μου είναι 100% εγγυημένη και το project θα παραδοθεί όταν το εγκρίνεις (βάσει του τι συμφωνούμε πριν ξεκινήσω το web design).
Μου αρέσει η δουλειά μου να μιλά για μένα τον ίδιο και γι' αυτό φροντίζω να έχω ικανοποιημένους πελάτες.
Είναι η δέσμευση που αναλαμβάνω, και είναι επίσης η καλύτερη συνοδευτική επιστολή μου.